SOCIAL MEDIA

Tuesday 17 December 2013

Kotona matkalla

Minulla on outo tapa, jota en ihan itsekään ymmärrä. Nimittäin kun palaan matkalta tai muutan uuteen paikkaan, en usein pura kaikkia matkalaukkujani. Huoneessani on yleensä yksi matkalaukku, joka on auki, ja jossa säilytän vaatteita. Aamulla pengon vaatekaappiani ja sitten isoa matkalaukkua. Housut vaatekaapista, villaneule matkalaukusta, ihan normijuttu.

Vaatekaapin osa II. Viime reissu oli lokakuun alussa.

Miksi? En tiedä onko kyseessä a) laiskuus b) mukavuudenhalu c) tilanpuute vai d) jokin psyykkinen homma, jonka mukaan tämä kumpuaa siitä, etten osaa asettua aloilleni ja pysähtyä yhteen paikkaan.

Siskoni saisi sydänkohtauksen tällaisessa "sotkussa" elämisestä, mutta minä pidän tästä, organized chaos. Löydän vaatteeni helposti, tiedän missä mikäkin on. Ne tuulettuvat tuossa myös samalla. Ja ne näkee helposti, mikä tekee valinnasta helpomman. Jos joku nyt tulisi ja järjestäisi sisällön, silittäisi ja laskostaisi vaatteet, menisi elämä vähän sekaisin.

Seuraava reissu on perjantaina, jouluksi kotiin. Nyt matkalaukku on ollut vähän niinkuin puoliksi pakattu jo viimiset kaksi kuukautta. Win!


4 comments :

 1. Tämä on tosi mielenkiintoinen blogi.

  ReplyDelete
 2. Mulla on sama juttu: puoliksi pakattu pieni matkalaukku eteises edustaa turvaa:seuraava reissu on mahdollinen. :) Tosi mielenkiintoisia juttuja - juutuin tänne lukemaan, vaikka kello huitelee jo mitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe, eikö! Tossa se taas on vieressä, laukku täyteen pakattuna mutta mihinkään en ole menossa.

   Delete