SOCIAL MEDIA

Thursday 30 April 2015

Heliumvuohi

Löysin eilen tällaisen helmen Kabulin liikenneruuhkasta, vuohiheliumpallo. En muista koska minulla olisi viimeksi ollut vappupallo, mutta nyt on kaksi!

Hauskaa vappua!


10 comments :

 1. Hauskaa Vappua!
  Onnistunutta matkaa ja koulutusta Balille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos SatuSanna, toivottavasti vappu meni hyvin!

   Delete
 2. Onpa hieno vuohipallo! Hyvää Balia ja Japania!

  -Pie

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin ihana! Ja kiitos, Balilla tällä hetkellä, täällä on mahtavaa!

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos, sinulle myös, vaikkakin myöhässä!

   Delete
 4. Sinun blogi on ehdottomasti yksi parhaita blogeja pitkään aikaan! Kirjoitat paljon tärkeistä ja mielenkiintoisista asioista ja nostat sopivan kriittisellä tavalla asioita esiin. Ehkä suurin syy miksi pidän tästä blogista on tyylisi kirjoittaa jokapäiväisistä tapahtumista, aivan kuin olisit jossain "normaalissa" reissukohteessa. Kiva lukea muutakin kuin pelkkää negatiivista Kabulin kaltaisesta kaupungista.

  Juttutoiveena haluaisin kuulla sellaisen 101-basics tämän hetkiseen poliittisen tilanteeseen sinun näkökulmasta. Tämän lisäksi olisi kiva lukea jos satut kuulemaan/näkemään asioita ja tilanteita missä paikallisia naisia kohdellaan hyvin paikallisten miesten toimesta. :-) Tai sitten vaikka hauskoista paikallisista tavoista yms.

  Toivottavasti pysyt turvassa siellä! Hauskaa kevättä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos niin mukavasta palautteesta! Kiitti paljon myös juttuideoista, näistä pitää ehdottomasti kirjoittaa! Josko tästä kesää kohden piristyisi ja kirjoitusteho nousisi, toivon niin!

   Hyvää kevättä sulle myös, kiitti vielä kommentista! :)

   Delete