SOCIAL MEDIA

Thursday 19 October 2017

Kahvihetki Kabulissa

Kahvihetkiä maailmalla -duo pyysi minua juttelemaan podcastiinsa elämästäni Kabulista. En tietenkään voinut kieltäytyä kun podcastin nimessä on jo kaksi elämäni lempiasioista - kahvihetket ja maailma. Jos kiinnostaa, voit kuunnella jutun täällä. Podcastissa on myös monia muita mielenkiintoisia tarinoita, kannattaa kuunnella myös näitä muita juttuja ihanista suomalaisista ulkomailla.

11 comments :

 1. Olipa kiva kuulla sinua, kuulostit juuri siltä, kun olen ajatellutkin. Rohkealta, itsevarmalta, ja samaan aikaan hyvin herttaiselta. Ja kuten Helenakin sanoi, jää kyllä varmasti mieleen pyörimään pitkäksi aikaa kaikki tämä kertomasi. Mukavia päiviä Suomessa ja toivottavasti myös Iranin kuulumisia saadaan lukea blogistasi.

  ReplyDelete
 2. Luen jokaisen blogikirjoituksesi ja kuuntelin myös taman podcastin, niin mielenkiintoista!

  ReplyDelete
 3. Jee, niin monta mun suosikkiasiaa yhdessä: podcast, kahvihetket, sinä, maailma

  ReplyDelete
 4. Olipa kiva kuulla kuulumisia podcastin muodossa! Toivottavasti sun kuulumisia, ajatuksia ja kokemuksia saadaan lukea viela jatkossa. Toivepostauksia oli muistaakseni pitka liuta jossain aiemmissa kommenteissa etta eikohan taalla muitakin kiinnostuneita lukijoita loydy ;) Ihanaa Suomenlomaa ja kielikurssia! Seuraavat askeleet varmasti hahmottuu ajallaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emmi! Niitä postauksia on vielä tulossa! :)

   Delete
 5. Nyt vasta ehdin kuunnella tämän. Ihan mielettömän hyvä juttu, älyttömän kiinnostavaa tietoa ja kokemuksia! Kieli-ihmisenä kiinnostuin tietysti erityisesti tuosta darista ja farsista, ja tämä on nykyisen työnikin kannalta kiinnostavaa tietoa. En tiennytkään, että nuo kielet ovat noin samanlaisia. Hyvää "kielimatkaa" Teheraniin, ja kirjoittele ihmeessä tänne tai jonnekin muualle kokemuksia ja juttuja myös sieltä, jos vain jaksat. :)

  ReplyDelete
 6. Kiitos näistä erityisesti Kabulin ja Afganistanin kuulumisista. Hyvää lomaa ja kielikursseja sekä tietysti jatkoa minne päädytkin!

  ReplyDelete
 7. Oi, kaikkea hyvää uusiin seikkailuihin! Blogisi on ollut todellinen inspiraatio niin monella tapaa, etten osaa edes kuvailla. Olet kirjoittanut todella kauniisti Afganistanista ja vaikuttavasti mm. naisten oikeuksista.

  ReplyDelete