SOCIAL MEDIA

Sunday 29 September 2013

Home Sweet Home

Nyt alkaa LOMA! Ensimmäinen loma Afganistaniin tulon jälkeen. Olen superinnoissani niin pieniltä vaikuttavista asioista kuten:

- Voin kävellä kaduilla
- Ei tarvitse käyttää päähuivia
- Voin kävellä kaduilla ja piipahtaa kahvilaan
- Voin mennä pubiin ja ostaa lasin viiniä
- Voin mennä kauppaan ja ostaa viiniä
- Sushi
- Juusto
- Sanomalehdet
- Puhdas ilma
- Vaatekaupat
- Sormikkaat!

Eniten tietenkin odotan sitä, että näen perhettä ja kavereita. Olen Suomessa viikon ja Prahassa toisen. Asuin Prahassa yli vuoden. En voi uskoa että tämä kuva on otettu viisi vuotta sitten. Mihin kaikki aika katoaa?

<3 Praha.

Prahaan meno ja Suomeen meno on niin mahtavaa, että on vaikeaa kuvailla. Ihaninta siinä on vapaus. Euroopassa olen vapaa kävelemään kaduilla ja istumaan pubeissa, eikä pukeutumista tarvitse miettiä niin tarkasti. Vaikka rakastan Kabulia, on täältä silti kiva lähteä pois aina joskus. Kun tulen takaisin, rakastan Kabulia varmaan vielä enemmän. On kiva lähteä, kun tietää että takaisin on kiva tulla.

Adios amigos, lento Dubaihin lähtee ja Eurooppa odottaa!

3 comments :

 1. Hei, ja kiitos blogistasi! On kiva sukeltaa toisen ajatusten ja arjen kautta johonkin ihan eri maailmaan :) Tuli mieleeni, kun luin tuossa Francesca Marcianon kirjaa Kabulista ja Afganistanista (Matka kuvien taakse), että kuinkahan paljon se vastaa todellisuutta. Onko kirja tullut itselläsi vastaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Saana! Kiva kuulla että tykkäät lukea blogia!! En ole lukenut kirjaa, pitääkin katsoa jos löytyisi kaupasta, kuulostaa hyvältä!

   Delete
 2. Hurray! Enjoy your holiday!

  ReplyDelete