SOCIAL MEDIA

Tuesday 3 September 2013

Iloleipuri!

Olen käynyt shoppailemassa tavaroita uuteen kotiin. Tällainen kiva yllätys löytyi supermarketista:Iloleipuri lahjavuoka! Kabulin supermarketissa! Jostain syystä myös oliivipurkeissa on tekstit suomeksi. Ah, koti kaukana kotoa.

10 comments :

 1. Vähän jännä :D
  Mutta joo, itekin ostin Italiasta, yhestä pikkukaupungista Riminin läheltä Veetin sheivausgeeelin, jossa oli tekstit myös suomeksi.

  ReplyDelete
 2. Mikä ihana yllätys ja niin random juttu :) Damascuksesta löytyi yhden puiston pienestä kiskasta geisha-suklaata 90-luvulla. Maailman pieniä ihmeitä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aaaaah Geisha on niin parasta! ja siis 90-luvulla se myös maistui paljon paremmalta ja sen paperi oli paljon hienompi!

   En todellakaan olisi ajatellut näkeväni Iloleipuria Kabulissa! En ole ikinä ennen kuullut Iloleipurista, mutta oli pakko googlata ja niillä on myös kivoja reseptejä: http://iloleipuri.fi/reseptit

   Delete
  2. Olisi mielenkiintoista kuulla tarina miten se on sinne edes päätynyt!
   Ainakaan Kabul ei löydy jälleenmyyjien listalta ;)

   Delete
  3. Niinpä, katsoin itsekin jälleenmyyjien listaa! Mystistä.

   Delete
 3. Ainakin sun on nyt pakko ostaa tuollainen itsellesi! Ihan käsittämättömän hassu löytö.

  ReplyDelete
 4. Ihanaa, että löysin tänne! Yritin joskus etsiä blogeja Kabulista (huonolla menestyksellä), kun olin lukenut Kabulin kauneuskoulun ja Khaled Hossainin tuotannon. Jään kuulolle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loistavaa, että löysit ja tervetuloa lukemaan! :)

   Delete