SOCIAL MEDIA

Tuesday 27 January 2015

Kristallia kainaloon ja kaksi muuta ihanaa asiaa juuri nyt

Kabulissa on jäätävää - semmoista että jalat jäätyvät kymmenen minuutin matkalla toimistoon ja hengitys höyryää kotonani kun katselen tietokoneelta The Killingiä.

Kolme asiaa, joista juuri nyt ammennan iloa:

1) Tämä kristallideodorantti. Miksei kukaan ole kertonut minulle tästä aiemmin?! Tämä deodorantti koostuu luonnonmineraaleista, ei tuoksu milleen ja näyttää oikeastaan vain kiveltä. Olin epäluuloinen aluksi, mutta nyt rakastan tätä - se pitää niin hyvin, ettei mikään marketin tuote kykene samaan suoritukseen. Voin hikoilla päivän villapaitakerroksissani, mennä töiden jälkeen Insanityyn hikoilemaan, ja olo on freesi! Jotenkin maagista. Kristallia vain kastellaan vähän vedellä ja vedellään kainaloihin. Ei lähmäistä tunnetta, ei tahroja vaatteisiin, ei kymmeniä erilaisia kemikaaleja, joita kuulemma normaaleissa dödöissä on. Tässä dödössä vaikuttaa potassium alum - kiitos luonnolle tästä.

Ostin oman kristallikiveni ekokaupasta Kreikassa.

2) Uusi naamavoide (ja kissa ikkunalaudalla). Olen käyttänyt viimeiset kymmenen vuotta samaa Neutrogenan kasvovoidetta, johon tutustuin Yhdysvalloissa asuessani. Pari kuukautta sitten Dubain tax freessä päätin laittaa elämän risaiseksi ja ostin Chanelin Hydra Beauty Gel Creme -voiteen. Tuntuu vähän typerältä maksaa rasvapurkista 60 euroa kun ennen maksoin 6, mutta niin siinä vain kävi ja tässä ollaan, no going back. Naama on sileä ja kuulaampi kuin ennen, ja purkista tuleva tuoksu on jotain mieletöntä. Ja saan lätkiä sitä naamaani Kabulissa kaksi kertaa päivässä - arjen luksusta.


3) Islantilaiset villapaidat. Vietin joululomani siskoni luona Islannissa, joka on muuten yksi maailman upeimmista maista. Siellä on mielenkiintoista väkeä, hassua taidetta, omaperäistä musiikkia, söpöjä kahviloita, kuumia lähteitä, kaikenvärisiä revontulia, lakritsisuklaata, parhaita uimahalleja ja maailman parhaita villapaitoja. Best i heimi, parasta maailmassa, kuten sikäläiset tykkäävät sanoa. Sain siskoltani pari vuotta sitten lahjaksi valkoisen islantilaisen villapaidan, ja ostin juuri itselleni uuden tumman version. Paita maksaa lähemmäs kahtasataa euroa, mutta sekin oli ihan oikeaan paikkaan kulutettua rahaa: palattuani lomalta olen käyttänyt joka päivä joko valkoista tai mustaa villapaitaa. Eikä hävetä yhtään kulkea sama paita päällä viikosta toiseen. Kuluu paljon vähemmän aikaa vaatteiden valitsemiseen, pesemiseen tai silittämiseen jäisessä kämpässäni. Mikään muu paita ei ole yhtä lämmin ja torju Kabulin kylmyyttä yhtä tehokkaasti. Best i heimi.The Handknitting Association of Iceland pelastaa päiväni, joka päivä.

7 comments :

 1. Tuo kristallikivi dödö on mullakin, ei paluuta takaisin, se on alyttöman riittoisa ja pitava! Naamaan ma ostan nykyisin apteekin halpoja, kevyita rasvoja, ystavani mies on laakari ja pitaa omaa kauneusklinikkaa, lyhyt oppitunti mita rahastusta kaikki tökötit pitkalti ovat saivat siirtymaan edullisiin apteekin tuotteisiin, miehilla on kuulemma iho keskimaaraisesti vanhetessa paremmassa kunnossa kun sita ei ole tukittu naisten lailla erinaisilla naamioilla, rasvoilla ja seerumeilla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä ostin just ennen aina vaan halpoja perusrasvoja, kunnes erehdyin kokeilemaan tätä lentokentällä. Se tuoksuu niin... raikkaalle, en tiedä mikä jumaluus siinä haisee. En tiedä tuhoaako naamarasvat hirveästi naisten ihoa, mutta varmasti ainakin jotkut meikkivoiteet ja puuterit eivät ole kovin hyvästä kun tukkivat huokosia. Ei siis mitään tietoa mutta näin olen aina olettanut. Seerumia en vielä omista, en oikein tajua niistä mitään.

   Delete
 2. Olen kans kokeillut tuollasta kristallikiveä, mutta jostain syystä se ei silloin mulle toiminut. Tosin olin vielä teini-iässä. en tiedä vaikuttiko se :D. pitäis varmaan nyt kokeilla uudestaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olin myös ihan varma ettei se toimi, ja siksi en käyttänyt sitä ekaan kolmeen kuukauteen, kunnes nyt vasta. Se toimii siis paljon paremmin kuin mikään dödö mitä olen käyttänyt ikinä, vaikka hikoilisi kuinka, niin hiki ei haise. Maagista.

   Delete
 3. Mitää, eikö Neutrogena ookaan parasta? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. heh, oli se ennen, mutta nyt kun olen joutunut käyttään sitä kun chaneli loppui, niin huomaa että iho menee heti paljon huonommaksi!

   Delete
 4. Hei, pakko palata tähän todella vanhaan juttuusi, kun nyt vasta luin. Se potassium alum on alumiinia. Ei siis todellakaan mitään terveellistä tai erityisen kehittynyttä teknologiaa, vaan alumiinia, jonka tehtävä on tukkia hikirauhaset. Se aiheuttaa joidenkin tutkimusten mukaan rintasyöpää, joten harkitse vielä uudestaan tuon käyttöä. :)

  ReplyDelete