SOCIAL MEDIA

Sunday 20 December 2015

Päivän liikkis

Siivoojani tuli tänään toimistossa käymään ja toi minulle tämän, söpöllä viestillä Dr Seninelle. <3
Koru painaa noin puoli kiloa mutta on ihana.

Joulu tulee ja en todellakaan ole valmis. Saavun Suomeen viime tingassa, teen paniikkiostokset ja viime hetken lahjakääröt ja jouluruuat. Joulukuusikin pitäisi ostaa, samoin uusi internet ja passi. Uusi kotikaupunkini on Turku, josta olen hyvin innoissani (vinkit Turun kahviloihin, ravintoloihin ja muihin ihaniin paikkoihin ovat tervetulleita. Nyt jo rakastan Cafe Artia, Mamia ja Tintåa).

Edessä on ihana loma perheen kanssa, joulurauhaa Turussa, viikko Lapin hiihtoladuilla, glögiä mökillä. Harmi ettei lunta ole etelässä, mutta joulufiilis tulee varmasti muutenkin, kunhan koittaa 23. päivän ilta ja sisäinen joulunatsini voi rauhoittua.




15 comments :

 1. Suosittelen Gakkui Kaffelaa Turun rautatieaseman läheisyydessä. Ihana paikka! :)
  t. Linda

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Linda, kiitti suosituksesta, pitääkin kokeilla! :)

   Delete
 2. Joulunatsi. Jotenkin niin osuvaa, hehe.
  Mä tuon kentältä tullessani pari pulloa skumppaa. Kyllä se joulu siitä tulee. Ja Lapis on lunta!! :D :D :D

  Kersat odottaa kovasti että näkee sut ja toisen tädin. Eli jouluaattona nähdään!

  ReplyDelete
 3. Oletko siis jäämässä pysyvästi Suomeen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, siis Kabul on vielä kotikaupunkini, mutta Turku on uusi Suomen kotikaupunki lomille!:)

   Delete
  2. OK :) Hyvä meille lukijoille, blogisi on erittäin mielenkiintoinen!

   Delete
 4. Varför Paris, vi har ju Åbo! Tervetuloa! Sergios, Mex-Mex, Ludu, Trattoria Romana, Kaskis, Linnateatteri, Seikkailupuisto, Uusi Apteekki, Old bank, Koulu, Olavin krouvi, Mantun grilli, Tiirikkala! Siinä Turun helmiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, kiitos näistä vinkeistä! Kaskikseen on kuulemma aina ihan hullu monen viikon/kk odotuslista!

   Delete
 5. Tuossa edellisessä kommentissa taisivat jo kaikki huippupaikat tullakin. Ruokapaikoista mun suosikkejani ovat myös Blanko ja ChinaThai, joka on tässä työpaikkani alakerrassa jokirannassa. Kiva, että olet lomilla Turussa. Tämä on ihan kiva paikka, mutta ystävien saanti täällä on vaikeaa. Minulle on jopa kerrottu, että työkaveri ei ole kaveri, joten harvoin löytyy sellaista työkaveria jonka luona kyläillään tms. Muutaman sellaisenkin olen kyllä lähes 30 vuoden aikana löytänyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kävin Blankossa, se oli tosi kiva! Kiitos vinkeistä!

   Harmi, että siellä on vaikea ystävystyä. Täällä työ ja vapaa-aika ovat niin yhdessä, että työtyyppien kanssa väkisinkin hengataan vapaa-ajalla, mikä ei aina tietenkään ole ideaali juttu. Mutta olen onneksi löytänyt töistä parhaimpia kavereitani täältä.

   Delete
 6. Replies
  1. Kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla tämä ensi kerralla!

   Delete
 7. Kannattaa käydä myös testaamassa Ravintola Sointu, todella hyvää ruokaa <3 Kaskiksesta mm. ohjataan Sointuun, jos ei ole tilaa ottaa syömään ovelta kyselijöitä. Blankon ja Fontanan ja Aula Cafen brunssit ovat myös todella suosittuja. Fontanan olen testannut ja se oli kyllä hyvää :).
  Aboa Vetus & Ars Novassa on mielenkiintoinen Turun historiaan keskittyvä pysyvä näyttely ja Turun taidemuseo on pelkästään rakennuksena katsastamisen arvoinen. Kauppahallissa kannattaa myös käydä fiilistelemässä :)

  ReplyDelete
 8. Katsoin juuri Skavlan (Ruotsin tv:stä ja siinä oli tällainen henkilö kuin Kimberley Motley joka on Kabulissa joku tunnettu asianajaja
  . Tuli jotenkin sen antamasta mielikuvasta että ei se Afganistan nyt niin merkillinen paikka ole.
  Jotenkin tuli niin mieleen että tuo jenkki valehtelee . Tai niinkuin hän sanoi että ei ollut käynyt muualla ennen tuota reissua. Ehkä se on sitten syy.
  En tiedä oletko koskaan kuullut tästä rouvasta kun siellä olet
  asustellut ?


  ReplyDelete