SOCIAL MEDIA

Sunday 5 February 2017

Lappi Kabulissa

Kävelin tänään ulos uuteen työviikkoon, ja ulkona odotti Lappi.

Presidentti julisti lomapäivän.


Neljä talvea Kabulissa enkä ole ikinä nähnyt näin paljon lunta. Vaikka se on kaunista, se on tappanut jo yli 40 ihmistä viime päivien aikana ympäri maata.

6 comments :

 1. Mä oon huomannut täällä että monen suomalaisen on vaikeaa ymmärtää miksi ihmisiä kuolee kylmään tai miksi joku kulkee sandaaleissa pakkasella. Kaunista on, ja kylmän näköistä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, sinänsä ymmärrettävää kun moni voi helposti ajatella, että kaikilla on koti/lämmitys jne. kun ne tuntuvat niin itsestäänselviltä asioilta.

   Delete
 2. Sen verran yllättävä juttu - ja kauniita talvisia, joskin siis siellä jopa tappavia, kuvia, että jaan tämän Meriharakankin Facebook -sivulla! Kiitos jutusta!

  ReplyDelete
 3. Meillä satoi viimeyönä parikymmentä senttiä lunta. Monilla on sähköt poikki eikä näin ollen lämmitystä. Täälläkään taloja ei ole rakennettu tällaiseen säähän, eikä kovin kylmäänkään ilmaan.

  ReplyDelete
 4. Katsoin äsken uutisia, ja siinä juuri nuoret tytöt Afganistanissa harjoittelivat hangessa jotain kamppailulajia. Mietin onko tuo lumimäärä normaalia siellä (olivat jossain vuoristossa turvallisuussyistä).Uutinen taas koski sitä, kuinka paljon enemmän siellä on kuollut nyt lapsia ja nuoria.

  Ja mietin uutisia katsoessani sinua siellä.

  ReplyDelete
 5. Olin lehdestä lueskellut noita järkyttäviä lumivyöryuutisia ja ajatellut sinua. Talvi on upein näköjään tänä vuonna siellä, missä normaalisti ei ole lunta ja meillä täällä ruoho vihertää sen hyvin ohuen lumikerroksen alla joka tulee ja menee.

  ReplyDelete