SOCIAL MEDIA

Sunday 12 May 2019

Uusia juttuja

Täällä on ollut aika hiljaista viime vuoden, mutta sitäkin enemmän on tapahtunut elämässäni ruudun toisella puolen. Olen viimeisen vuoden aikana jättänyt yhden työpaikan ja aloittanut uuden, pakannut laukut pois Genevestä ja siirtänyt ne Tbilisiin, Georgiaan, kouluttautunut joogaopettajaksi Thaimaassa ja ostanut unelmieni kodin, omakotitalon merenrannalla Suomessa.

Jonkin aikaa olen huomannut, että minulla on ollut ikävä kirjoittamista ja jakamista, joten jutut jatkuvat! Tosin vähän erinimisen blogin puitteissa koska tämä ei oikein mätsää nykytodellisuuteen, mutta Kabulin jutut säilyvät silti. Mielenkiintoista nähdä, että teitä on täällä vielä mieletön määrä ihmisiä lukemassa vanhoja horinoitani. On myös ollut ihana saada teiltä viestejä, joissa toivotte, että jatkan kirjoittamista.

Uuden työni puitteissa minun piti kirjoittaa A4-kokoinen raportti suomeksi. Se oli siis ensimmäinen kerta, kun olen joutunut työelämäni aikana kirjoittamaan mitään virallista suomeksi. Siinä kesti jotain 6 tuntia, ja lopulta päädyin kuitenkin kirjoittamaan homman englanniksi ja kääntämään enimmäkseen Google translaten kautta. Haluan jatkaa kirjoittamista siis myös siksi, että suomen kieli on aika kiva ja haluaisin pitää sen taitoa yllä. Äsken esimerkiksi kulutin minuutteja googlettaessani, onko "merenrannalla" yhdyssana. En ole vieläkään varma.

Kiva että olet vielä täällä, ja stay tuned! Ja ilmoittele, jos on jotain tiettyjä aiheita, joista haluaisit kuulla lisää henkiinherätetyn blogin uusilla sivuilla.

<3 Sini 

18 comments :

 1. Kiva että olet palannut, olenkin miettinyt mitä sinne kuuluu!

  p.s.Se ei ole yhdyssana ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, kiitos! Google tarjoaa molempia vaihtoehtoja tasaisesti! :D

   Delete
 2. Mahtavaa, että pääsee taas lukemaan sun seikkailuista! Suosittelen kielitoimiston sanakirjaa, toimii! :)

  Tanjaminna

  https://www.kielitoimistonsanakirja.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Pitää tallentaa tämä :D Esimerkiksi yksi ei-yhdyssana, jota on vaikea ymmärtää, on totta kai. Heti tulee ensimmäisenä mieleen että TOTTAKAI.

   Delete
 3. Täällä ollaan edelleen! Mahtavaa, että jatkat! Reissujuttuja ja arkieloa on kiva lukea. Instassa seuraan, mikä ihana talo sulla Suomessa..!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nina, ihanaa että olet täällä! :)

   Delete
 4. Ihanaa, että olet taas linjoilla! Kiinnostaa erityisesti millaista on Tbilisissä ja millainen ihanuus on omakotitalo meren rannalla. Ihanaa kevään aikaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, talojuttuja ainakin luvassa! :) Ihanaa kevättä sulle myös!

   Delete
 5. Seuraan sua instassa, ja onpa kiva jos palaat kuulumisten kera blogiin. Georgia on meidän kulmilla, ja todella kiinnostava paikka, moni tuttu on kehunut paikkaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Georgia on MIELETÖN ja vain ajan kysymys, koska kaikki tajuaa tämän faktan. Aion omalta osaltani tietenkin edistää tätä :)

   Delete
 6. Hei mahtavaa että olet kirjoittanut tänne taas jotain! Hirveän mieluusti lukisin sun juttujasi enemmänkin, ja hitsi, melkein houkuttaisi jo nyt lähteä Georgiaan – onhan se Borjomin kotimaa (miksei juuri kukaan jaa mun Borjomi-innostustani?!)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. MINÄ jaan Borjomi-innostuksesi!!! Mutta miten on mahdollista, että opin Borjomin olemassaolosta vasta Georgiassa? Etsin sitä Prismasta viime lomalla Suomessa, mutta en löytänyt. Tänäänkin olen juonut sitä jo 3 lasia! :D

   Delete
  2. Apua, mulle iski Borjomi-kateus! Huonointa Ruotsissa on, ettei täältä saa Borjomia. Paitsi yhdessä georgialaisessa ravintolassa Tukholmassa on, mutta täältä periferiasta on Tukholmaan kuutisen sataa kilometriä matkaa. Voisitko alkaa diilata Borjomia mulle?! Joistain Prismoista sitä saa, ja muualtakin, löysin taannoin ihan suomalaisen nettisivun, missä kerrottiin kaikki Borjomin jälleenmyyjät Suomessa. Kurjuuksien kurjuus, etten enää asu Suomessa!

   Delete
 7. Jee! Olipa ilahduttavaa nähdä tämä päivitys :)
  Ja hei, mitä on siis Borjomi? Siitä seuraava postaus, pliide.

  ReplyDelete