SOCIAL MEDIA

Kuka?

Olen Sini ja vuonna 2017 kielikurssilla Iranissa opin että se tarkoittaa tarjotinta, سینی. Täällä tarjoilen teille juttuja vähän kaikesta, mikä saa sieluni liekkeihin - (soolo!)matkustelusta,  omasta seurasta nauttimisesta (ts. introvertista chillailusta), talostani meren rannalla, joogasta, vegeruuasta, nykyisestä paikastani Georgiasta, elämän näkyvistä ja näkymättömistä energioista ja kauneuksista. Tervetuloa mukaan!

Valmistuin London School of Economics and Political Science -yliopistosta kansainvälisten suhteiden maisteriksi, jonka jälkeen olen keskittynyt naisten oikeuksien parissa työskentelyyn ja kehitysyhteistyöjuttuihin. Blogistani löydät juttuja myös yli neljältä Afganistanissa viettämältäni vuodelta. Olen joogaopettaja ja Reiki level II practitioner. Tykkään matkustella, juoda viiniä ja syödä paljon kasviksia ja juustoa hyvien tyyppien kanssa. Mutta aika usein myös yksin. Olen paljon yksin, mutta harvoin yksinäinen.

24 comments :

 1. Sattumalta tulin blogiisi toisen blogin kautta. Kiinnostuin heti ja luin tähänastiset kirjoituksesi . Täällä eteläsuomalaisessa pikkukaupungissa kovassa vesisateessa on mahtava saada ikkuna auki niin erilaiseen yhteiskuntaan. Hienoa, että teillä nuorilla naisilla riittää rohkeutta lähteä maailmalle ja viitsitte vielä jakaa kokemuksianne meidän muiden kanssa. Itse olen jo tehnyt monikymmenvuotisen elämäntyöni sosiaaliturvan parissa ja olen valitettavasti joutunut kokemaan suomalaisten kiittämättömyyden saadusta rahallisesta avusta.
  t. Birgitta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Birgitta - tosi kiva kuulla, että tykkäät blogista! On mukava kirjoitella arjen havaintoja täällä, kaikki on niin erilaista ja ihmeteltävää riittää. Toivottavasti jatkat lukemista! :)

   Delete
 2. Samoin! Odotan postauksiasi suurella mielenkiinnolla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, en ollut huomannut tätä aiemmin! Kiitos, toivottavasti olet vielä mukana! :)

   Delete
 3. Hei!

  Onneksi kävit blogissani, muuten en tänne olisi löytänytkään. Mielenkiintoinen blogi mielenkiintoisista aiheista, kiitos sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Karoliina! Mäkin olen iloinen että löysin sun blogiin. Ihania reseptejä! Ja muutenkin ihania juttuja!

   Delete
 4. Tosi mielenkiintoinen blogi! Kirjoitat hyvin! Lisäsin sut listalleni kai heti blogin perustamisen jälkeen (siskosi kautta), mutta nyt vasta ehdin tulla lueskelemaan.. ja palaan varmasti pian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Eveliina ja kiitos mukavasta kommentista! Toivottavasti pysyt mukana! :)

   Delete
 5. Mielenkiintoinen blogi. Eksyin tänne muutaman muun blogin kautta.

  ReplyDelete
 6. Moi Sini! Haluaisin haastatella sinua yhteen lehtijuttuun. Voisin kertoa lisää sähköpostitse. Minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen maria@kaskasmedia.fi. Kaikkea hyvää Kabuliin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, kiitos Maria! Laitoin sinulle juuri sähköpostia.

   Delete
 7. Tosi mielenkiintoinen blogi! Mielenkiinnolla lueskelen täältä first world problemssien keskeltä. Olisi hienoa joskus nähdä elämää tuolta puolen, mutta luulen ettei pokka pitäisi pommin pelossa.

  ReplyDelete
 8. Kiitos blogistasi, jäin kerrasta koukkuun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ihana kuulla! Kiva että löysit tänne!

   Delete
 9. Moi, ehkä mielenkiintoisin blogi aikoihin. Olisin todella kiinnostunut sun koulutustaustasta ja siitä, miten päädyit noihin hommiin, mitä kaikkea osaamista sulla on pohjalla, kielitaito jne. Ymmärrän toki jos on liian "paljastavaa". Iloa sinne ja kiitos huikeasta blogista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emmi kivasta palautteesta! Voisinkin tietty kirjoittaa vaikka oman postauksen taustasta ja miten tänne päädyin, kiitti vinkistä! :)

   Delete
  2. Hei! Yhä olisi mielenkiintoista kuulla koulutustaustastasi ja työpolustasi, ja mitä suosittelisit nuorelle opiskelijalle, jolla on tavoitteissa päästä koluamaan samoja maailman kolkkia vaikuttavaa työtä tehden!

   Delete
 10. Ah, hieno ja niin mielenkiintoinen ja hyvin kirjoitettu blogi! Onneksi löysin Meriharakka-blogin vinkkauksesta. Terkuin Sateenmuru (www.sateenmuruja.com) P.S. Onkohan sinulla kirjoituksia Kabulin kahveista? Alan tutkia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sateenmuru! Kivaa että olet löytänyt tänne. Maailman parasta kahvia täältä ei kylläkään löydä, vaikka paljon kaikkea muuta hyvää!

   Delete
 11. Onpa kiva blogi, itsekin asun pois Suomesta, mutta ihan erilaisessa maassa, Turkissa. Mielenkiintoista lukea kuulumisia ja vielä noin hyvin kirjoitettuna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei MatkaMartta, kiitos sinulle! Kivaa että olet mukana! :)

   Delete
  2. Hi how are you I hope you have a good health I read your writing very intersted... i am from Afghanistan I living in Finland I like contact with you it is my e-mail... wali.adeel1@Gmail.com.. please send me msg... I will waiting

   Delete
 12. Hei, onko sulla jotain vinkkejä eräälle, joka on jo pidempään unelmoinut just tuollaisesta elämästä kuin sulla nyt? Onko tuohon asemaan mitenkään mahdollista päästä opiskelemalla esimerkiksi Helsingin yliopistossa maailmanpolitiikkaa, vai ovatko "paremmat" opinnot edellytys?

  Tykkään tästä blogista hurjasti. Tsemppiä!

  ReplyDelete