SOCIAL MEDIA

Wednesday 26 February 2014

Katukuva

Tämä viikko on ollut ihan hullun kiireinen töissä. Olen aloittanut työt kello 8 naan-leipä ja kahvi kädessä ja löytänyt itseni toimistolta vielä puoli kymmenen aikaan monina iltoina. Ei todellakaan siis mikään kellokortin uusi aika täälläpäin.

Vaikka olen täysin puhki, yksi asia aina hymyilyttää kun palaan kotiin: tämä uusi ja ensimmäinen tauluni, jonka ostin paikalliselta ostoskadulta Chicken Streetiltä.


Se on niin kaunis. Chicken Streetillä on ainakin yksi kauppa, jossa hinnat ovat reilut ja tavara hyvää. Mies myy näitä itsemaalaamiaan tauluja Kabulin kaduista kolmellakymmenellä dollarilla - nättiä, nättiä, ja niin simppeli tapa piristää päivää. Toinen hyvä tapa on Coke Zero ja Salt & Vinegar Pringlesit kello yhdeksän illalla toimistolla. Piristää.

12 comments :

 1. Taulu on hyvin tunnelmallinen, näkee, ettei ihan amatöörityötä. Ihailen blogiasi ja kykyäsi ottaa rohkeasti kantaa vaikeisiinkin asioihin. Mielestäni jo elämäsi siellä on hurjan rohkea teko!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Ingi ja kiitos kivasta kommentista! Taulu on kyllä ihana, ostin siskolleni samanlaisen punaisena. :)

   Delete
 2. Huh tuota sun työpäiviesi mittaa! Koetahan muistaa myös levätä! Tuo taulu on kyllä aivan mahtava. Hyvin rauhallinen tunnelma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu on venynyt vähän liian pitkäksi tällä viikolla, mutta nyt alkoi viikonloppu joten lähdin jo 5:30! jee!

   Delete
 3. Magee! Tuosta tosiaan tulee hyvä mieli.

  ReplyDelete
 4. Aivan mainio muisto Kabulista, kun joskus singahdat muualle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin on, todellakin! Pitää kyllä ostaa lisää tämmösiä.

   Delete
 5. Upea taulu, väreineen ja tunnelmineen! Suola ja viinietikka -sipsit on niiiiiin hyviä ja niitä ei tietenkään saa täältä. Voi olla ihan hyväkin :D Joku kaunis päivä vielä väsään niitä itse, jos se on edes mahdollista. Google auttaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne on siis niiiin ylihyviä, Briteistä saa tosi hyviä. Kyllä niitä kuulemma jo saa joistain kaupoista Suomessakin? Esim Kettlen salt and vinegar -sipsit ovat noin tuhat kertaa parempia kuin nämä Pringlesit.

   Delete
  2. Suomesta saa vaikka mitä jo tavallisesta ruokakaupasta ja loputkin herkut, jos jaksaa etsiä. Unuhtui vain mainita, että asun Argentiinassa :) Mutta kaupasta saa perunaa JA viinietikkaa, joten tästä se lähtee!

   Delete
  3. oooh, Argentiinassa, siistiä! Loistavaa, itse tehdyt viinietikkasipsit on varmasti ihania!

   Delete