SOCIAL MEDIA

Friday 21 June 2013

Uusi elämä, uusi blogi

Irtisanouduin tänään töistäni Lontoossa. Se oli hieno hetki, koska sitä juhlistetaan cavalla ja sipseillä Tower Bridgen kupeessa. Se oli myös hieno hetki, sillä vihdoin jätän taakseni ahdistavan ja ikävän työympäristön, ja muutan suuntaa – Kabuliin!

Kippis Kabulille! Kuva: Marianne Mandujano
Olen saanut työtarjouksen afgaanifirmasta Kabulissa liittyen konfliktinjälkeiseen kehitykseen ja jälleenrakentamiseen. Uusi elämä Kabulissa alkaa kahden viikon kuluttua. Sitä ennen on noin miljoona asiaa hoidettavana, mutta tänään juhlitaan sillan valojen välkkyessä. Myöhemmin huolehditaan muista asioista, mm. kuinka pysyä hengissä Kabulissa ja miten elämä sujuu suurten muutosten edessä olevassa Afganistanissa.

Cavaa, sipsejä, ja vapaus.

Päässä pyörii monia kysymyksiä. Miten hijab puetaan oikeaoppisesti? Voiko Kabulissa ostaa juustoa? Miten selviän heinäkuussa alkavasta Ramadanista syömättä, juomatta & pyörtymättä kollegojen edessä? Miltä tuntuu, kun itsemurhaisku tapahtuu omassa naapurustossa? Millaisia ovat Kabulin ulkomaalaisbileet? Myydäänkö siellä salaattia? Pysynkö hengissä? Näistä ja muista jutuista aion bloggailla täällä. Kiitos käynnistä ja pysy matkassa!

Post a Comment