SOCIAL MEDIA

Wednesday 3 December 2014

Äkkilähtö

New York Times kirjoitti maanantaina, että monet kansainväliset työntekijät ovat lähtemässä Kabulista kaupungin lisääntyvän turvattomuuden ja Talibanien lisääntyneiden pommien vuoksi.

Minäkin lähden, mutta vain viikonlopuksi, ja en sinänsä pommeja pakoon, mutta enemmänkin lyhyelle hengähdystauolle. Tilasin tänään lennot Delhiin ja lähden perjantaina. Näin nopeaa ei ole matkani suunnittelu ollut ikinä. Päätin buukata lennot Delhiin, koska siellä asuu paljon hyviä ystäviäni ja kaupunki on tuttu ja rakas vanhana asuinpaikkanani kolme vuotta sitten. Täältä Delhiin kestää vain kaksi tuntia, aika tehokasta.

Rakastan Intiaa, ja rakastan Delhiä. Odotan innolla ainakin tätä, maailman parasta ruokaa:


Ja näitä joka puolla:


Ja paljon tätä:Ja lähinnä sitä, että voin kävellä vapaasti kaduilla, kulkea autoriksoilla, mennä ravintoloihin ja kahviloihin ja elää vähän aikaa kuten normaalit ihmiset, jonkinasteisessa turvallisuuden tunteessa.

Namaste!

20 comments :

 1. turvallista matkaa! vai pitäisikö turvallista joka päivää... vaikka en sua tunne, oot aika usein mielessä: rohkeana, luottavaisena ihmisenä! :)

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Kiitos Matkatar, reissu piristää aina!

   Delete
 3. Sä oot kyllä ihme tyyppi. Menet DELHIIN rentoutumaan. Ei morjes :D Mä menisin ehkä Dubaihin jonnekin ilmastoituun luksushotlaan.
  Hyvää lomaa, ja pian nähdään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, mutta Dubai on todella tylsä ja sieluton verrattuna Delhiin! Delhissä on parasta ruokaa, meininkiä, markkinoita, enemmän "normaalin" tuntuista elämää, Dubai on aika feikki.

   Delete
  2. No niin se kyllä on. Mutta jos haluaa _rentoutua_ niin viikonloppu sampanjaa lipittäen ilmastoidussa hotellissa vois olla ihan jees :)

   Delete
 4. Hyvää matkaa ja nauti niistä asioista, jotka eivät Kabulissa mahdollisia!

  ReplyDelete
 5. Mukavaa matkaa!
  Tuo eka ruokakuva... uuh - heti tuli himo intialaiseen ruokaan :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Intialainen ruoka on mun suosikki, ja Delhissä se on taivaallista!!

   Delete
 6. En tiedä onko jossain jo mainittu, mutta Hesarin Kuukausiliitteessä on juttu Heratissa surmatuista suomalaisnaisista. Tässä linkki:
  http://www.hs.fi/kuukausiliite/a1417579678141

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos - luin jutun, todella surullista mitä heille tapahtui, he tekivät täällä hyvää työtä.

   Delete
 7. Mukavaa lomaa ja hengästystaukoa! Ihanalta näyttää toi intialainen ruoka, olisi kiva päästä maistamaan sitä paikan päällä.

  ReplyDelete