SOCIAL MEDIA

Thursday 22 October 2015

29

Täytin tänään 29. Mitään massiivisia juhlia ei ollut, sillä koko ilta meni lähinnä pakkaamiseen. Lähden huomenna kauan odottamalleni lomalle - ensin viikko Marokossa jooga & surffiretriitissä, jossa päivisin joogataan ja opetellaan surffaamaan ja iltaisin löhöillään ja syödään marokkolaista kasvisruokaa. Ennen Marokkoa on tiedossa päivä ja brunssi Dubaissa. Marokon jälkeen päivä Oslossa, ja sitten New York.

En malta odottaa.

En hirveästi pidä syntymäpäiväni juhlmisesta yleensä ikinä, en oikeastaan tiedä miksi. Tein itselleni eilen synttärikakun, kun kaverit tulivat kylään. Onko vähän surullista leipoa itselleen syntymäpäiväkakku?

Tämä oli uunissa paistettu Baileys-kakku Oreo-keksipohjalla - yksi parhaimmista kakuista, joita olen ikinä syönyt. Omakehu haisee, mutta olen 29, ja näiden vuosien aikana olen oppinut aika paljon, mutta yksi tärkeimmistä on tämä törkeän hyvien juustokakkujen tekeminen. Kippis sille & adios amigos!

Mitäköhän 30 tuo mukanaan?

Kavereini irrotti pöytäkynttilän lasipullosta ja iski kakkuun. Tyylikäs.


18 comments :

 1. Myöhästyneet onnittelut ja ihanaa lomaa!
  Kakku näyttää kyllä aivan ihanalta.

  ReplyDelete
 2. Myöhästyneet onnittelut! Kiitos blogistasi ja mahdollisuudesta kurkistaa arkeesi olosuhteissa, joissa kovin moni blogisti ei elä. :)

  ReplyDelete
 3. Hyvää syntymäpäivää ja onnea koko vuodelle! Baileys-juustokakku ON herkullista ja sitä pitääkin kehua! Harmittaa oikein, etten jaksa tehdä yhden hengen kakkua ja useamman hengen versio olisi liian vaarallinen ;)

  ReplyDelete
 4. Onnisttelut! :) Hyvännäköinen kakku ainakin ;)
  En itsekään oikein tykkää juhlia synttäreitä, johtunee varmaankin siitä, että olen tammikuun alussa syntynyt niin moniakaan ei kiinnosta joulun ja uvn jälkeen minua juhlia :'D mutta eipä nyt sinällää kauheasti haittaa, kuka haluaa vanhemista hirveästi juhlia niiden tiettyjen milestonejen jälkeen :)

  ReplyDelete
 5. Ihanan näköinen kakku, oisko mahdollisuutta saada reseptiä vai onko salainen ;) ?

  ReplyDelete
 6. Onnea Onnea ja kiitos tasta blogista, ihan mahtavaa etta jaksat jakaa Kabulin arkea meille. Nauti lomasta!

  ReplyDelete
 7. Onnea jälkikäteen ja ihanaa reissailua - NYC, oijoijoi!
  Annika

  ReplyDelete
 8. Paljon onnea näin jälkikäteen ja tietysti mukavaa matkaa. Täällä jäädään odottelemaan seuraavaa postausta Kabulista ja vaikkapa matkalta.

  ReplyDelete
 9. Onnea ihana sisko <3
  Mäkin haluaisin tuo reseptin...

  ReplyDelete
 10. Myöhästyneet onnittelut ja kivaa reissua! Laitapa kakkuresepti tänne jakoon. Näyttää niin herkullliselta, että tuota pitää saada maistaa.

  ReplyDelete
 11. Onnittelut näin jälkikäteen!

  ReplyDelete
 12. Onnea tyylikkäästi myöhässä! :) Kuulostaa loistavalta reissulta, toivottavasti jaksat vielä jossain vaiheessa kertoa siitä enemmän!

  ReplyDelete
 13. Onko kaikki ok?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi, on, kiitos kysymästä! on ollut vain pieni katko, uutta juttua tulossa pian! :)

   Delete
 14. Blogihaaste sinulle odottaa sinuakin blogissani, jos mielit siihen tarttua :)

  ReplyDelete