SOCIAL MEDIA

Tuesday 15 July 2014

Hongkongin terkut

Olin vähän aikaa sitten vierailulla ystäväni luona Hongkongissa. Visiitti oli niin kiva, että on pakko näyttää siitä otteita teillekin. Hongkongissa on kaikkea: pilvenpiirtäjiä, kaunista luontoa ja kävelypolkuja, uimarantoja, markkinoita, shoppailumahdollisuuksia, apinoita, bileitä, ennustajaukkoja, ihania kahviloita ja mahtavaa ruokaa. Hongkongin upeudesta voi lukea lisää täällä kamuni blogissa.

Kun tulin lomalta takaisin Kabuliin, kaikki töissä kysyivät miten kotona meni ja miten perhe voi. Muutamalle ensimmäiselle kysyjälle ilmoitin, että en itse asiassa ollut kotona, vaan kaverin luona Hongkongissa. Sain vastaukseksi ihmettelevän hiljaisuuden. Täkäläiset eivät voi ymmärtää sitä, että joku ei mene lomallaan aina kotiin (olin juuri kesäkuussa kotona käymässä, myös huhtikuussa). Näiden muutamien ihmettelyjen jälkeen aloin vastata kaikille että "juu, perhe voi hyvin" ja "kotona oli kivaa". Aina ei jaksa selitellä. Yksi kysyi, miten lapset voivat. Sanoin, että hyvin.

Jne.

13 comments :

 1. Wau mikä uimapaikka tuolla rinteessä! Olen kyllä käynyt Hongkongissa, mutta tuollaisesta paikasta minulla ei ole ollut mitään tietoa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä siisti uimapaikka, en uskaltanut istua reunalla kuten nuo muut hullut! :D

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos Sari, Hongkong on niin hieno että siellä on helppo ottaa kivoja kuvia!

   Delete
 3. Tosi hienoja kuvia! Suunniteltiin joskus muuttoa sinne, mutta nämä kuvat nähyäni olen ihan tyytyväinen, ettei lähdetty - ois vaan ollut vähän liikaa cityä mulle :)

  Jne - ihan paras loppukaneetti!

  -Niina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Niina! Se on kyllä aika city-paikka, mutta yllätyin kuinka paljon kaunista luontoa siellä myös on! ja kauniita rantoja!

   Delete
 4. Upeita kuvia! Kiva nähdä noin erilaisia puolia paikasta, vrt. uimapaikka ja kaupungin vilinä. En ole itse koskaan käynyt Hong Kongissa. Kuinka siellä pärjää englannilla? Ja olivatko nuo jälkiruoat oikeasti makeita? :D

  T. Heini

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heini! Hongkongissa pärjää tosi hyvin englannilla, se on muutenkin aika länsimainen paikka. Jälkkärit oli tosi makeita ja hyviä! Siellä on paljon kivoja kahviloita.

   Delete
 5. Ihanaa että kävit! Hongkong on melkein yhtä mahtava kuin sä <3

  ReplyDelete
 6. Ihania kuvia, loma on niiiin parasta. Hongkongiin pitää vielä joskus päästä. Tällä hetkellä kirjoittelen Nizzan lämmöstä, mukavaa on täälläkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Lomailu on kyllä ihan parasta. Aah, Nizza, kuulostaa ihanalta, en ole ikinä ollut.

   Delete
 7. Uuu mäki haluuun ������ btw.love your blog❤❤❤❤

  ReplyDelete