SOCIAL MEDIA

Friday 30 August 2013

Haloo häirikkö!

Minulla on ihan oma puhelinhäirikkö! Aivan ihanaa. Puhelin soi yhtenä iltana 12 kertaa. Ensimmäisellä kerralla vastasin puhelimeen viisaasti paikallisella kielellä "bale?" (ajattelin että jos joku häirikkö soittaa niin ehkä innostuu vielä enemmän jos ulkomaalainen vastaa). Mies kuulosti aika umpikänniseltä ja selitti muutaman minuutin juttuja, joista en tietenkään ymmärtänyt mitään. Sitten se jatkoi soittelemista, vielä seuraavina päivinä päiväsaikaan. Mikä ihmisiä oikein vaivaa? Sanoin yhden sanan miehelle, ja se jaksaa soittaa toistakymmentä kertaa vaikka ei aika selvästi kiinnosta.

Kuulemma miehet täällä valitsevat satunnaisesti numeroita, kunnes joku nainen vastaa. Tapahtuu varmasti muuallakin. Kavereiden mukaan ainoa tapa saada se loppumaan on pyytää jotain afgaanimiestä vastaamaan puhelimeen, esittäytymään aviomiehekseni ja uhkailemaan häirikköä. Ajattelin kuitenkin vain odottaa, kunnes mies kyllästyy yksipuoliseen suhteeseen ja puhelinsaldon tuhlaamiseen hiljaisuudelle.

Muistan pilareiden olleen aika hauskoja juttuja lapsena. Mutta aikuiset ihmiset? Aika tylsää, että jollain on näin tylsää.p.s. En vieläkään omista älypuhelinta - olen varmaan ainut tämänikäinen joka kantaa vielä mukanaan tällaista turvallista ja simppeliä palikkaa.

10 comments :

 1. Ikava juttu, tata tapahtuu myös taalla Turkissa ja monesti soittoja tulee myös Bulgariasta, joo taalla siihen ei auta muu kuin juuri tuo etta joku mies uhkailee ja esiintyy aviomiehena, nahty on, kertonee jonkunlaisista seksuaalisista patoutumista kun liian moni asia on kielletty?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin ihme homma, luulisi että tyypit kyllästyisi! Jotenkin en halua, että jonkun miehen joka "omistaa" mut tarvitsee pelastaa pinteestä.. mutta tuntuu että se on kyllä tehokkain keino! Kyse on varmasti juurikin patoutumista, koska täällä naiset ja miehet ovat äärimmäisen eroteltuja jo lapsesta saakka, ja vieraan naisen äänen kuuleminen luurissa on varmaan monelle todella siistiä.

   Delete
 2. Johan on sitkee sissi :D Toimiikohan toi tollanen soittelutaktiikka joskus?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi ärsyttävää! Monia kavereita on myös häiriköity. En tiedä onkohan tuo ikinä toiminut - luulisi että on, koska miksi muuten niin monet miehet jaksaisivat soitella tuntemattomille? Pitääkin kysellä paikallisilta tästä lisää, että onkohan kellään oikeesti käynyt tätä kautta flaksi..

   Delete
 3. Jos niille riittää pelkkä tuntemattoman naisen ääni?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, se on varmaan joillekin tosi jännittävää. En kyllä puhunut mitään, annoin vaan puhelimen olla päällä, mies kuluttaa saldoa ja sitten varmaaan kyllästyy :)

   Delete
 4. On sulla hyvät hermot! En jaksaisi tuollaista turhaa soittajaa yhtään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe, juu ei hirveesti naurattanut! mutta ei voi tehdä paljon muuta kuin odottaa että mies löytää jotain parempaa tekemistä.

   Delete
 5. Ei vitsit. Kuulin noista puheluista kun olin Dubaissa. Oot kyllä sisukas, itse en jaksais kyllä hetkeäkään! Tsemppiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on helpompaa kun laittaa puhelimen äänettömälle :) mies ei ole kyllä vähään aikaan ahdistellut, ehkä se löysi jo toisen kohteen.

   Delete