SOCIAL MEDIA

Tuesday 22 October 2013

Uusi vuosi

Tänään täytin vuosia. Juhlat olivat hillityt mutta kivat - menimme libanonilaiseen ravintolaan, söin hummusta, babaganoushia (söpö sana!), falafelia ja kaikkea muuta ihanaa ja sain näin kauniin kakun:


Siinä on flamingoja!


Vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Vaihdoin työpaikkaa kolme kertaa, muutin Lontoosta Afganistaniin. Nyt tiedän että se oli hyvä ja oikea päätös, vaikka aluksi vähän mietitytti.

Vuosi sitten juhlin synttäreitäni Lontoon kämpässä kotibileissä pina coladojen ja kevätkääryleiden kanssa. En olisi silloin osannut arvata, että tänä vuonna juhlin Kabulissa flamingokakun kera. Tämä vuosi on ollut hyvä. Jos jotain olen oppinut on se, että aina pitää kuunnella sitä takaraivon pientä ääntä joka kehottaa tekemään juttuja silloin kun ei ole ihan varma että uskaltaako tai voiko. Kyllä voi! Ettei sitten vanhana harmita.

5 comments :

 1. Replies
  1. jep Satu, kolme kertaa. Tämmöstä tää nykyelämän pätkätyöläisyys on :) 2 paikkaa Lontoossa ja nyt täällä.

   Delete
 2. Paljon onnea!
  Rupesin etsimään kakun päältä numeroita ensin meidän numerojärjestelmästä ja sitten jostain syystä arabian kielessä käytettäviä numeroita. Siellä taitavat käyttää samoja. Vain tajutakseni että ne onkin flamingoja :) hieno kakku.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) hehe, jep flamingoja, en kyllä tiedä miksi! Saatiin yksi kaveri uskomaan, että ne ovat Afganistanin kansallislintu! :D

   Delete
 3. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut!

  ReplyDelete