SOCIAL MEDIA

Wednesday 9 July 2014

Hyvää huomenta

Tänään koin erittäin paniikinomaisen aamuherätyksen kello viisi. Maailmanlopulta kuulostava sireeni alkoi ulvomaan ja äänitetty miesääni tiedotti repeatilla "Camp Phoenix is under attack. Bunker, bunker. Camp Phoenix is under attack." Camp Phoenix on NATO:n sotilastukikohta melko lähellä asuinpaikkaani.

Kun herää kesken unien viideltä, on vähän vaikea hahmottaa, mitä tapahtuu. Ensin etsin housut vaatekasastani (jostain syystä aina kun on joku mahdollinen hätätilanne päällä, en löydä housujani), jonka jälkeen laitoin radiopuhelimen päälle. Kukaan ei kuitenkaan reagoinut mitenkään ja en täysin ymmärtänyt, miksi meille kuulutetaan jos NATO:n leiriin hyökätään. Kun maailmanlopun viesti oli pyörinyt noin viisi minuuttia, siihen lisättiin, "this is a drill", tämä on harjoitus.

Kiitos tästä aamuherätyksestä.

Mies oli pissalla, minkä tajusin vasta sen jälkeen kun otin tämän kuvan.

4 comments :

 1. Voi apua, ei kovin kiva aamuherätys. Tuli tuosta kuvastasi mieleen, kun olin viime syksynä Kilimanjarolla ja jollain tauolla kuvasin maisemia. Kun kotona katsoin kuvia tarkemmin, huomasin, että yhteen kuvan reunaan oli taltioitunut yksi seurueemme mies pissalla :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu ei ollut kyllä kiva herätys! Hehe, ei ollut mies varmaan kovin iloinen! :)

   Delete
 2. Huh, karmee aamuherätys!

  ReplyDelete
  Replies
  1. olisi kyllä voinut jättää sen harjoituksen väliin, tai ainakin tiedottaa asiasta etukäteen :)

   Delete