SOCIAL MEDIA

Friday 17 April 2015

Kesä tulee Kabuliin

Kabuliin on tullut kesä! Viime viikkoon on kuulunut paljon töissä poltettua pinnaa ja menneitä hermoja, mutta myös kaikkea kaunista on ehtinyt tapahtua viikon aikana. Kuten:

Istun auringonpaisteessa, juon kesäsuosikkiani Pimm'siä ja luen Lena Dunhamin aivan mahtavaa kirjaa Not That Kind of Girl - A Young Woman Tells You What She's 'Learned'. Poimittua:

Why spend 200 USD once a week on therapy when you can spend 150 USD once a year on a psychic?

The sidewalk isn't really that dirty.

Respect isn't something you command through intimidation and intellectual bullying. It's something you build through a long life of treating people how you want to be treated and focusing on your mission.

Family first. Work second. Revenge third.

Pimm's hetki.


Aurinkoa ja rakastamani kasari-collegepaita, jonka löysin Kouvolan kirpparilta kahdella eurolla. 

Näin tällaisen riikinkukon perän:

Ei kääntynyt.

Kävin ostoksilla, löysin (taas) uuden maton, ison puisen koristelaatikon ja lisää korvakoruja. Niitä kun ei voi olla ikinä liikaa.

Kaikkea tarpeellista.

Toimiston pihalta leikattiin nurmikko ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Ehkä paras tuoksu ikinä, tai ainakin samalla viivalla kanelipullien leipomisen, koivun, tulitikun sytyttämisen, puhtaan pyykin, edesmenneen Nuutti-koiramme korvantauksen tai märän asfaltin tuoksujen kanssa.

Paras tuoksu.

Kesä tulee nopeasti, tänään paloi iho. Fanitan kovasti kesäiltoja, mutta kesäpäivät ovat liian kuumia täällä päin maailmaa.

8 comments :

 1. Vastaleikatun nurmikon tuoksu on kyllä yksi parhaista tuoksuista maailmassa. Mulla on sulle blogissa pieni haaste! Oot niin ilahduttava :) http://www.sanumaria.com/?p=573

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, ihana, kiitos Sanumaria kivasta kommentista ja haasteesta! :) Kiva että löysin nyt myös sun blogiin.

   Delete
 2. Kesäjee! Jos et oo lukenut, niin suosittelen myös Mindy Kalingin kirjaa Is Everyone Hanging Without Me. Samaa sarjaa Lena Dunhamin kanssa, vaikkakin julkaistu jo muutama vuosi sitten.

  En malta odottaa yhteisiä kesäiltoja! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wohooooooooooo!

   Siskoni luki tuota Kalingin kirjaa ja itse rakastan Mindy Projectia, joten varmaankin just sopiva! <3

   Delete
 3. Vau, siellä on jo kunnon kesä. Täällä junnaa kevät paikallaan. Mä haluan sitä vihreetä, enkä tätä ruskeeta, jota täällä on. Leikatun ruohon on tuoksu on niin parasta, mutta mulle se on pahin tuoksu heinänuhan suhteen. Leikattu nurmikko, ei lääkitystä ja seuraava yö aivan tukossa. Yök!
  Mukavaa kesää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, nyt alkaa olla jo tosi kuuma päivällä! Mukavaa kesää sulle myös! :)

   Delete
 4. Noi matot on ruvenneet kiinnostaa. Katselin Helanderin huhtikuun huutokaupan vasarahintoja: sais edullisesti. En ollut paikalla, en tiedä kuntoa. Tahtoo kans. Niissä on hyviä värejä.
  Kevät etenee. Naapuri oli nähnyt tänään useita kurkia Kauppatorilla. Leskenlehdet ja valkovuokot rehottaa. Aamuisin linnut pitää hurjia konsertteja. Odotan nurmikon ajon jälkeisiä tuoksuja!
  Eeva Viikistä

  ReplyDelete
 5. Kauppatorilla kurkia! Ei kun mies oli seissyt kauppatorilla ja kurjet lensi yli...
  Eeva Viikistä: Life is life, nanaa...

  ReplyDelete