SOCIAL MEDIA

Monday 4 July 2016

Kaikkea läheltä

Asuinpaikkani on noin yleisesti ottaen aika masentava paikka. Asun isossa YK:n leirissä, jota ympäröi betoniseinät ja piikkilanka.

Home sweet home.
Kaikkea upeaa tältä alueelta kuitenkin löytyy kun vain osaa etsiä ja katsoa, KUTEN:

Itseäni pidempi auringonkukka heti ulko-oveni takana.Rivi panssaroituja ajoneuvoja aina valmiina. Upea kimmellys ilta-auringossa.Pihallani kasvaa minttua. Maukkaat mojitot ovat taattuja, aina.

Pihallani kasvaisi myös suosikkisalaattiani rucolaa, jos puutarhuri ei tasaisin väliajoin ajaisi sitä maantasalle.Löytyy tällainen urheilukenttä, jossa olen kerran pelannut krikettiä. Siihen se sitten jäikin.Kaikkien on oltava tunnistettavissa, kukaan ei pääse ikinä yllättämään.Rypäleitä roikkuu siellä ja täällä - jos sulkee silmät pölyltä ja korvat helikopterien ääniltä, voi melkein meditoida itsensä Toscanan auringon alle. Omat Chiantit katolta lasiin.Kaksi söpöä konttikauppaa vieritysten, tämä valinnanvaikeus joskus ahdistaa.Täällä on myös kissoja joka puolella, ei ole yksinäistä kenelläkään. Täällä on myös yhdistys nimeltä Kissakomitea, joten harrastuksista ja yhteenkuuluvuudentunteestakaan ei ole pulaa.

Miau.
Täällä myös paistaa aurinko ihan aina. Ja Suomen virallisen linjauksen mukaan täällä on nyt myös ihan turvallista koko maassa. Tulkaa siis tekin, rantabileet pystyyn Kabulissa (tämäkin on siis kuulemma mahdollista. Kerron ensi viikolla, miten.)8 comments :

 1. Aika "huvittava" tuo Suomen turvallisuuslinjaus. Uusi turistikohde suomalaisillekin.

  ReplyDelete
 2. Hei, sinulla on todella kiva ja mielenkiintoinen blogi! Opiskelu ir:ää LSE:ssä on jonkin sortin unelma/tavoite, olisi mahtavaaa jos pystyisit kirjottamaan vähän opiskeluajoista/miten päädyit YK:lle/Kabuliin jne/ajasta ennen blogia. Kiitos paljon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kommentista ja kiitti ideasta! LSE:ssä oli kyllä kivaa, mutta ehkä vielä kivempaa oli Sussexissa jossa tein BA-tutkintoni! LSE:hen vaaditaan hyviä arvosanoja, hyviä suosituksia ja työkokemus on myös eduksi, joten kannattaa ajoissa alkaa ajatella miten voisi kasvattaa CV:tä. Briteissä opiskelu on vaan nykyään ihan mielettömän kallista, vieläkin kalliimpaa kuin silloin kun opiskelin siellä. Sain LSE:hen stipendin kattamaan noin puolet lukukausimaksuista, mutta maksan silti vieläkin opintolainojani Britteihin ja Suomeen! Mutta oli kyllä todellakin sen arvoista. Ehkä pitääkin kirjoittaa tästä oma postaus vielä..

   Delete
 3. No jos ei ympäristö ole ihan kaikkein kauneinta, niin onneksi turvallisuudesta ei tingitä. Ja aurinkoa näyttää riittävän. Tänä vuonna mun lomailmani eivät ole olleet ihan kokoaikaista hellettä ja niitä sadepäiviäkin on mahtunut mukaan, mutta vain muutama. Vielä on viikko lomaa jäljellä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, aurinkoista on melkein aina! Siksi olen ihan innoissani aina harvoin kun sataa. Toivottavasti nautit viimeisestä viikosta kunnolla!

   Delete
 4. Säätila näyttää oikein mukavalta Helsinkiin verrattuna(+13) nyt. Ihana kun näet kauniit asiat ympärilläsi! Kiva käydä täällä lukemassa ja katsomassa kuvia niin täysin erilaisesta maailmasta. Olen käynyt silloin tällöin kurkkimassa vaikka en ole kommentoinut.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, aurinko on kyllä jokapäiväinen tuttava täällä, joskus vähän liian usein! Ja kiva että käyt täällä kurkkimassa ja kiitos että kommentoit! :)

   Delete