SOCIAL MEDIA

Sunday 10 July 2016

Kolme vuotta Kabulin auringon alla

Viime viikolla tuli kuluneeksi tasan kolme vuotta siitä, kun saavuin ensimmäistä kertaa Kabuliin ja siirsin elämäni Lontoosta tänne. Muistan vieläkin ensimmäisen päiväni täällä niin kuin se olisi ollut vasta vähän aikaa sitten. Finlandia-vodka, bileet kesäillassa. Finlandiaa löytyy vaatekaapista vieläkin, mutta kaikki, jotka olivat niissä bileissä, ovat lähteneet pois. Pommituksista ja itsemurhaiskuista tarinoiminen tosin jatkuu juhlissa vieläkin.Juhlistin kolmivuotista taipalettani ja eloonjäämistä Australian suurlähetystössä. Ajattelin, että sieltä löytyy varmasti komeimmat miehet parhaimmilla aksenteilla, ja olin oikeassa. Kuten kirjoitin viime kerralla, kerron teille miten Kabulissa voi järjestää beach partyt. Näin:Tarvitsee vain järjestää hiekkalaatikko, puhallettava muovihai ja pieni allas. Ja kaikilla on hauskaa.

Yläilmoissa koko touhua tietenkin vakoilee USA:n vakoilukamerailmalaiva:

Kimallevalo kohtaa vakoojan.
Kabulin bileissä on myös se erikoisuus, että kenkärivistön sijaan oven vieressä on usein nätti rivi luotiliivejä.Kolme vuotta ja vielä lisää. Huh.

11 comments :

 1. Ja sitten pikaisesti Aussin kainaloon ja pois Kabulista. Kengät ja luotiliivet bye bye. Kyllä YK toimii ilman sinuakin - toisten vuoro auttaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D Mutta mitä jos aussi haluaa kanssa olla Kabulissa? ;)

   Delete
 2. Aivan mahtavaa, turvallisia paivia sinne! Terveiset Turkista

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Petra! Terkkuja sinne myös! :)

   Delete
 3. Jos on siis nyt joku aussi josta mä en vielä tiedä niin HETI KUVAMATERIAALIA TÄNNE!!?! :D
  t. utelias

  ReplyDelete
 4. Hyviä vuosia Kabuliin! Blogisi on mielenkiintoisinta mitä on intternetissä tarjolla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho, kiitos HannaH, olipa kiva lukea tämä! <3

   Delete
 5. No tuolla tavalla sitä saisi rantabileet järjestettyä myös meidän kuivan maan mökillä. Pitää laittaa vinkki muistiin!
  Onneksi noita luotiliivejä ei vielä tarvita täällä. Mutta kyllähän Nizzan isku taas tänään pysäytti. Ei siinä kyllä olisi auttanut liivitkään, kun rekalla rynnätään ihmisjoukkoon. Mikä tätä väkeä nykyisin vaivaa?

  ReplyDelete
 6. Meillä oli pikkujouluissa kerran rantabileet. Työpaikan käytävälle hiekkalaatikko ja puhallettava lastenallas ja eikun biksut päälle ja drinkki käteen :D Siivoaminen ei sitten ollut niin kivaa...

  ReplyDelete
 7. Mielenkiintoista. Aussit ajattelevat aina vaan bileitä ja amerikkalaiset muiden vakoilemista. Ja sitten toiset yrittävät elää elämäänsä omassa maassaan, jota kaikki repivät hajalle.

  Kuvasi Afganistanista ovat kyllä upeita, onneksi on luonto ja sen kauneus. Ja hyvä nähdä, että edes Afganistanissa taivas on puhdas!

  ReplyDelete