SOCIAL MEDIA

Tuesday 21 January 2014

Musta lista, mutta Intia odottaa!

Varo näitä lentoyhtiöitä - liki 300 nimen musta lista. Näin uutisoi Iltalehti tänään. Päätin viime hetkellä lähteä ex-kollegan häihin Intian Jaipuriin. Lento lähtee huomenna, ja tietysti lentokone on Mustalla Listalla. Kaikki Afganistanin lentokoneet ovat tuolla listalla, joten jos tottelee turvamääräyksiä ei täältä pääse ikinä mihinkään. Lennän KamAirilla ensin Mazar-i-Sharifiin, jossa HS:n mukaan suomalaissotilaita kohti ammuttiin tänään aamupäivällä. Sieltä lento jatkuu kohti Delhiä.


Delhin maustemarkkinoilla.

Tätä on jo ollutkin ikävä!


Koska viimeisen viikon aikana ei ole oikein mikään mennyt putkeen, mietin, ovatkohan nämä Hesarin ja Iltiksen uutiset joku merkki että ei kannata lähteä. Toivotaan että ei!

Olen aika innoissani ensimmäisistä intialaisista häistä. Tänään kävin ostamassa bling bling -afgaanimekon häiden ensimmäiselle päivälle. Intiassa häät kestävät ikuisuuden - osallistun kolmeen eri seremoniaan, joissa kaikissa pitää olla eri asu täynnä värejä ja blingiä ja Bollywood-meininkiä. Olen myös innoissani siitä, että pääsen taas Intiaan. Asuin Delhissä puoli vuotta kaksi vuotta sitten, se oli ihana kaupunki. Aluksi ihan kamala, mutta vähän ajan kuluttua aika symppis. Viime viikon tapahtumien jälkeen on mukava päästä pois vähäksi aikaa, kävellä vapaasti kadulla ja mennä ravintolaan syömään kasviskormaa ilman suurempaa paniikkia.

11 comments :

 1. Intialaisiin häihin pääseminen kuulostaa aivan upealta! Hiukkako erilainen meininkin taatusti kuin Suomessa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä mahtavaa ja hyvä meininki. Ei yksi seremonia vaan noin kuusi.

   Delete
 2. Oijoi, Intiaan ja vielä intialaisiin häihin! Kuulostaa ihan mahtavalta, pidä hauskaa! Toivottavasti pääset turvallisesti perille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Turvallisesti pääsin perille ja pois onneksi, ja hauskaa oli! :) raporttia tulossa.

   Delete
 3. Oon aika uus lukija, löysin vähän vahingossa sun blogin, mutta onneksi löysin.. kahlasin heti läpi kaikki postaukset ja nyt odottelen aina mielenkiinnolla uutta :) Mä olen ollut kaks kertaa (vai jopa kolme?) nepalilaisissa häissä.. Olin reilut kolme kk Nepalissa harjoittelussa muutamia vuosia sitten ja päästiin isäntäperheen mukana häihin, oli kyllä mahti kokemus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, olin vähän hätäinen ton kommmentin kanssa.. Niin piti vielä toivottaa hyvää matkaa! :)

   Delete
  2. Kiitos kivasta kommentista! Häät olivat kyllä aika elämys, nyt väsyttää. Hyvä reissu!

   Delete
 4. Hyvää matkaa vaan sinne Intiaan!

  ReplyDelete
 5. Oikein hyvää ja turvallista matkaa Intiaan!:) Sun blogia on edelleen super mielenkiintoista lukea ja odottelen jo innolla päivitystä tästäkin reissusta..ja niistä lennoista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Marika mukavasta kommentista! :) Päivitystä tulossa kunhan toivun univajeesta ja järkyttävästä työmäärästä, joka oli kivasti odottamassa.

   Delete